Over close2green

Close2Green is een praktijk voor duurzaamheid en huidverbetering die zich richt op het adviseren en de verkoop van duurzame huidverzorging. Daarnaast kun je er terecht voor allerlei behandelingen, zowel voor haar als voor hem, met huidverbetering als doelstelling.
Close2Green gelooft in een andere benadering van dagelijkse huidverzorging: puur en vers, niet gemengd met inferieure bijstoffen waardoor werkzaamheid verloren gaat, geen water, geen parfum. Niet getest op dieren. Dicht bij de natuur.

Close2green_website-DEF_07
VOOR WIE?Close2Green richt zich op een brede doelgroep, voor iedereen die een bewuste levensstijl  leidt of wil leiden. Bewustzijn over omgeving, acties en kunnen. Een mindset i.p.v een  koppeling naar leeftijd. Vrouwen en mannen die graag het verschil willen maken en  openstaan voor nieuwe ervaringen en producten, die ze graag delen met anderen.

INGREDIENTEN

Close2Green is een van de weinigen die huidverzorging aanbiedt die dicht bij de bij natuur  staat. Het idee is je op de samenstelling van ingrediënten te richten, waardoor met de beste  en meest duurzame producten te kunnen werken. Waardes als schoonheid, kwaliteit en oprechtheid staan dan ook hoog in het vaandel gedurende de strenge selectieprocedure van de ingrediënten waarmee gewerkt wordt.

ADVISEREND

Klanten die de producten gebruiken hebben geweldige resultaten geboekt. Met deze reacties en mijn eigen ervaring, ben ik in staat om iedereen goed te adviseren.  Iedereen hoort met zelfvertrouwen en een glimlach door het leven te gaan.

EEN ANDERE BENADERING

Close2Green is niet alleen een ‘beter’ alternatief, maar streeft er ook naar om duidelijk te  maken waarom een andere benadering op het gebied van huidverzorging wenselijk is.  Eerlijk, oprecht, puur en inspirerend…  Een verzorgd en mooi leven!